Commit e4b63976 authored by Cecilia Vela Gurovic's avatar Cecilia Vela Gurovic Committed by Robert Lyon
Browse files

Bug 1657565: New nav behat tests

behatnotneeded

Change-Id: Ifadc7e911efb905660c2a7bce0193551016a5fac
parent 5097eece
......@@ -6,7 +6,7 @@ Feature: Switching switch on and off when editing a forum
Scenario: Turning on and off switches in the group forums tab (Bug 1431569)
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I choose "My groups" in "Groups"
And I choose "My groups" in "Groups" from Main menu
And I follow "Create group"
And I set the following fields to these values:
| Group name | Turtles |
......@@ -40,4 +40,4 @@ Scenario: Turning on and off switches in the group forums tab (Bug 1431569)
And I follow "Forum settings"
# Checking "Automatically subscribe users" switchbox is on by default
And the "edit_interaction_autosubscribe" checkbox should be checked
And I press "Save"
\ No newline at end of file
And I press "Save"
......@@ -6,6 +6,7 @@ I need to be able to turn the switches on and off and save the page
Scenario: Turning on and off switches on Group Edit page (Bug 1431569)
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I click on "Show Menu"
And I follow "Groups"
And I follow "Create group"
And I set the following fields to these values:
......
......@@ -10,7 +10,7 @@ Scenario: Creating an institution (selenium test)
# Verifying log in successful
And I should see "Admin User"
# Creating an Institution
When I follow "Administration"
And I click on "Show Administration Menu"
And I follow "Institutions"
And I press "Add institution"
And I fill in the following:
......
......@@ -24,21 +24,20 @@ Feature: Mahara user permissions in institutions
Scenario: Register to an institution
# Member can register to an institution
Given I log in as "userA" with password "Kupuhipa1"
When I go to "account/institutions.php"
And I choose "Institution membership" in "Groups" from Main menu
Then I should see "Request membership of an institution"
And I log out
Scenario: Site admin vs institution admin when sharing institution page
# Site admin can only share institution page with institution it belongs to
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I follow "Administration"
And I choose "Pages and collections" in "Institutions"
And I choose "Pages and collections" in "Institutions" from Admin menu
And I follow "Inst One page"
And I follow "Edit this page"
And I follow "Share page"
Then the "accesslist[0][searchtype]" select box should contain "Institution One"
And the "accesslist[0][searchtype]" select box should not contain "Institution Two"
And I choose "User search" in "Users"
And I choose "User search" in "Users" from Admin menu
And I follow "userB"
And I press "Add user to institution"
Then I should see "User added to institution \"Institution Two\"."
......@@ -46,8 +45,7 @@ Feature: Mahara user permissions in institutions
# Institution admin can share institution page with any of the institutions they belong to
Given I log in as "userB" with password "Kupuhipa2"
And I follow "Administration"
And I choose "Pages and collections" in "Institutions"
And I choose "Pages and collections" in "Institutions" from Admin menu
And I follow "Inst One page"
And I follow "Edit this page"
And I follow "Share page"
......@@ -57,8 +55,7 @@ Feature: Mahara user permissions in institutions
# Add new member to institution via Institution -> Member's page
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I follow "Administration"
And I choose "Members" in "Institutions"
And I choose "Members" in "Institutions" from Admin menu
And I select "People who have not requested institution membership yet" from "Users to display:"
And I wait until the page is ready
And I select "userC" from "Non-members"
......
......@@ -6,8 +6,7 @@ So I can have different settings for each institution
Scenario: Turning switches on and off on Edit Institution page (Bug 1431569)
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I follow "Administration"
And I choose "Institutions" in "Institutions"
And I choose "Institutions" in "Institutions" from Admin menu
And I press "Add institution"
And I set the following fields to these values:
| Institution name * | Team Awesome |
......@@ -33,4 +32,3 @@ Scenario: Turning switches on and off on Edit Institution page (Bug 1431569)
| Email disabled | 1 |
| Social media | 1 |
And I press "Submit"
......@@ -9,7 +9,7 @@ Background:
| username | password | email | firstname | lastname | institution | authname | role |
| userA | Kupuhipa1 | test01@example.com | Pete | Mc | mahara | internal | member |
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I follow "Administration"
And I click on "Show Administration Menu"
And I follow "Users"
And I follow "Pete"
And I follow "Send message"
......@@ -19,6 +19,7 @@ Background:
And I press "Send message"
And I log out
Given I log in as "userA" with password "Kupuhipa1"
And I click on "Show User Menu"
When I follow "mail"
And I follow "Hi there"
And I wait "1" seconds
......@@ -31,16 +32,18 @@ Background:
Scenario: Selection options to filter messages (Bug 1433342)
# First check what options an admin has
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I click on "Show User Menu"
When I follow "mail"
And the "Activity type:" select box should contain all "Administration messages | Comment | Contact us | Feedback on annotations | Group message | Institution message | Message from other users | New forum post | New page access | Objectionable content | Objectionable content in forum | Repeat virus upload | System message | Virus flag release | Watchlist"
And I log out
# Then check what options a normal user has
Given I log in as "userA" with password "Kupuhipa1"
And I click on "Show Menu"
And I follow "Groups"
And I follow "Create group"
And I fill in "Group name" with "Jurassic Park"
And I press "Save group"
And I am on homepage
And I click on "Show User Menu"
When I follow "mail"
And the "Activity type:" select box should contain all "Comment | Feedback on annotations | Group message | Institution message | Message from other users | New forum post | New page access | Objectionable content in forum | System message | Watchlist"
......@@ -15,6 +15,7 @@ Scenario: Selecting select2 option via ajax (Bug #1520011)
# Log in as an Admin user
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
# Send a message
And I click on "Show User Menu"
And I follow "mail"
And I follow "Compose"
And I fill in select2 input "sendmessage_recipients" with "userA" and select "Andrea Andrews (userA)"
......@@ -28,4 +29,4 @@ Scenario: Selecting select2 option via ajax (Bug #1520011)
When I follow "Sent"
And I follow "Test message"
Then I should see "Test message with < & >"
And I should see "This is a test with > & <"
\ No newline at end of file
And I should see "This is a test with > & <"
......@@ -16,7 +16,7 @@ Scenario: Sending messages between user and admin (Bug 1426983)
# Verifying log in was successful
And I should see "Admin User"
# Sending message 1
And I choose "Find friends" in "Groups"
And I choose "Find friends" in "Groups" from Main menu
And I follow "Bob"
And I follow "Send message"
And I fill in the following:
......@@ -24,7 +24,7 @@ Scenario: Sending messages between user and admin (Bug 1426983)
| Message | This is a test message |
And I press "Send message"
# Sending message 2
And I choose "Find friends" in "Groups"
And I choose "Find friends" in "Groups" from Main menu
And I follow "Bob"
And I follow "Send message"
And I fill in the following:
......@@ -32,14 +32,14 @@ Scenario: Sending messages between user and admin (Bug 1426983)
| Message | This is a test message2 |
And I press "Send message"
# Sending message 3
And I choose "Find friends" in "Groups"
And I choose "Find friends" in "Groups" from Main menu
And I follow "Bob"
And I follow "Send message"
And I fill in the following:
| Subject | Hi there3 |
| Message | This is a test message3 |
And I press "Send message"
And I choose "Find friends" in "Groups"
And I choose "Find friends" in "Groups" from Main menu
And I follow "Bob"
And I follow "Request friendship"
And I fill in the following:
......@@ -49,13 +49,14 @@ Scenario: Sending messages between user and admin (Bug 1426983)
| Message | Written with a pen, sealed with a kiss, if you are my friend, please answer me this |
And I press "Request friendship"
# Log out as "Admin" user
And I follow "Logout"
And I log out
# Log in as user 1
Then I log in as "Bob" with password "Kupuhipa1"
# Confirming all messages has been received
And I am on homepage
And I wait "1" seconds
And I should see "Hi there"
And I click on "Show User Menu"
And I follow "mail"
And I should see "Hi there"
And I should see "Hi there2"
......
......@@ -9,11 +9,10 @@
Given the following "users" exist:
| username | password | email | firstname | lastname | institution | authname | role |
| userA | Kupuhipa1 | test01@example.com | Pete | Mc | mahara | internal | member |
When I follow "Administration"
And I click on "Show Administration Menu"
And I follow "Users"
And I follow "Pete"
And I follow "Send message"
Then I should see "Recipients *"
And I should see "Subject *"
And I should see "Message *"
......@@ -32,15 +32,14 @@ Background:
Scenario: Installing framework module and activating for an institution
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I follow "Administration"
And I choose "Plugin administration" in "Extensions"
And I choose "Plugin administration" in "Extensions" from Admin menu
Then I should see "smartevidence"
And I should see "Hide" in the "form#activate_module_framework" "css_element"
# Also make sure the annotation blocktype plugin is active
And I press "Show" in the "form#activate_blocktype_annotation" "css_element"
# Make sure we have a matrix config form
And I choose "SmartEvidence" in "Extensions"
And I choose "SmartEvidence" in "Extensions" from Admin menu
And I follow "Add framework"
And I attach the file "example.matrix" to "Matrix file"
And I press "Upload matrix"
......@@ -49,15 +48,14 @@ Scenario: Installing framework module and activating for an institution
Then I should see "Title of your framework"
# Activate smartevidence in an institution
And I choose "Institutions" in "Institutions"
And I choose "Institutions" in "Institutions" from Admin menu
And I click on "Edit" in "No Institution" row
And I enable the switch "Allow SmartEvidence"
And I press "Submit"
Then I should see "Institution updated successfully."
# Adding framework to existing collection
And I follow "Return to site"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio" from Main menu
And I click on "CollA" panel menu
And I click on "Edit" in "CollA" panel menu
And I select "Title of your framework" from "SmartEvidence framework"
......@@ -65,7 +63,7 @@ Scenario: Installing framework module and activating for an institution
Then I should see "Collection saved successfully."
# Testing the collection navigation and matrix carousel
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio" from Main menu
And I click the panel "CollA"
And I should see "You are on page 1/9"
And I should see "by Admin User (admin)"
......@@ -93,7 +91,7 @@ Scenario: Installing framework module and activating for an institution
And I press "Save"
# Re-click a matrix point to add some feedback
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio" from Main menu
And I click the panel "CollA"
And I click on the matrix point "3,4"
And I wait "1" seconds
......@@ -112,4 +110,4 @@ Scenario: Installing framework module and activating for an institution
And I wait "1" seconds
And I select "Partially meets the standard" from "Assessment"
And I press "Save"
Then I should see "SmartEvidence updated"
\ No newline at end of file
Then I should see "SmartEvidence updated"
......@@ -7,13 +7,13 @@ Feature: Testing Behat's functionality
Scenario: Meta test testing Behat's functionality (Bug #1387836)
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I am on homepage
And I choose "Profile" in "Content"
And I choose "Profile" in "Content" from Main menu
And I follow "About me"
And I set the following fields to these values:
| First name | test first name |
| Last name | test last name |
And I press "Save profile"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio" from Main menu
# Creating a page
And I follow "Add"
And I click on "Page" in the dialog
......@@ -22,7 +22,7 @@ Scenario: Meta test testing Behat's functionality (Bug #1387836)
# Verifying it saved
And I should see "Page saved successfully"
# Creating a collection
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio" from Main menu
And I follow "Add"
And I click on "Collection" in the dialog
And I set the field "Collection name" to "test collection name"
......@@ -40,11 +40,11 @@ Scenario: Meta test testing Behat's functionality (Bug #1387836)
And I click on "test collection name" panel menu
And I should see "Delete"
And I go to the homepage
And I choose "Export" in "Portfolio"
And I choose "Export" in "Portfolio" from Main menu
And I move backward one page
And I wait "3" seconds
And I move forward one page
And I choose "Profile" in "Content"
And I choose "Profile" in "Content" from Main menu
And the "First name" field should not contain "Jinelle"
And the "First name" field should contain "test first name"
......@@ -17,7 +17,7 @@ Background:
Scenario: Find users in your institution and outside your institution
# Log in as a user
Given I log in as "bob" with password "mahara1"
And I choose "Find friends" in "Groups"
And I choose "Find friends" in "Groups" from Main menu
And I wait "1" seconds
# Searching within my own institution, I should only find users in my institution
......
......@@ -6,6 +6,5 @@
Scenario: Changing "logged-in users" to "registered users" (Bug 1373095)
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I follow "Portfolio"
When I choose "Shared by me" in "Portfolio"
When I choose "Shared by me" in "Portfolio" from Main menu
Then I should see "Registered users"
......@@ -16,6 +16,7 @@ Scenario: Create users and search for them (Bug 897586)
# Verifying log in was successful
And I should see "Bob Bobby"
# Creating page one
And I click on "Show Menu"
And I follow "Portfolio"
And I follow "Add"
And I click on "Page" in the dialog
......@@ -25,6 +26,7 @@ Scenario: Create users and search for them (Bug 897586)
# Verifying the page has been created
And I should see "Page saved successfully"
# Creating page two
And I click on "Show Menu"
And I follow "Portfolio"
And I follow "Add"
And I click on "Page" in the dialog
......@@ -40,12 +42,13 @@ Scenario: Create users and search for them (Bug 897586)
And I press "Save"
# Verifying that both of the pages have been shared
And I should see "Access rules were updated for 2 pages."
And I follow "Logout"
And I log out
# Log in as the second student user
And I log in as "jen" with password "mahara1"
# Verifying log in was successful
And I should see "Jen Jenny"
# Creating page three
And I click on "Show Menu"
And I follow "Portfolio"
And I follow "Add"
And I click on "Page" in the dialog
......@@ -55,6 +58,7 @@ Scenario: Create users and search for them (Bug 897586)
# Verifying the page has been created
And I should see "Page saved successfully"
# Creating page 4
And I click on "Show Menu"
And I follow "Portfolio"
And I follow "Add"
And I click on "Page" in the dialog
......@@ -70,11 +74,10 @@ Scenario: Create users and search for them (Bug 897586)
And I press "Save"
# Verifying that both of the pages have been shared
And I should see "Access rules were updated for 2 pages."
And I follow "Logout"
And I log out
# Logging back in as admin to search for users on the shared with me page
And I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I follow "Portfolio"
And I choose "Shared with me" in "Portfolio"
And I choose "Shared with me" in "Portfolio" from Main menu
# Entering Bob name in the search box
And I fill in the following:
| Search: | Bob |
......
......@@ -24,7 +24,7 @@ Scenario: Testing that views & collections are collated properly
# Make page anonymous
Given I log in as "userA" with password "Kupuhipa1"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio" from Main menu
And I follow "Page 1"
And I follow "Edit this page"
And I follow "Edit title and description"
......
......@@ -9,9 +9,7 @@ Scenario: Error Message For Deleted Wall Post (Bug 1255222)
Given the following "users" exist:
| username | password | email | firstname | lastname | institution | authname | role |
| userA | Kupuhipa1 | test01@example.com | Pete | Mc | mahara | internal | member |
And I follow "Logout"
And I log out
And I log in as "userA" with password "Kupuhipa1"
When I go to "/blocktype/wall/wall.php?id=9999"
Then I should not see "$[[blockinstancenotfound/error]]"
......@@ -6,6 +6,7 @@ I need to be able to click on delete and config of a block
Scenario: Clicking ID's (Bug 1428456)
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
And I click on "Show Menu"
And I follow "Portfolio"
And I follow "Profile page"
And I follow "Edit this page"
......@@ -29,6 +30,7 @@ Scenario: Clicking ID's (Bug 1428456)
And I press "Save"
Then I should see "Robert Cohn"
And I scroll to the base of id "content-editor-foldable"
And I follow "Text"
And I press "Add"
And I wait "1" seconds
......@@ -65,7 +67,7 @@ Scenario: Clicking ID's (Bug 1428456)
| Block title | Crime and punishment |
| Block content | <p>On an exceptionally hot evening early in July a young man came out of the garret in which he lodged in S. Place and walked slowly, as though in hesitation, towards K. bridge...</p> |
And I close the config dialog
And I scroll to the id "main-nav"
And I scroll to the id "main-column-container"
# Checking if we can change page layout
When I follow "Edit layout"
......
......@@ -9,20 +9,20 @@
| username | password | email | firstname | lastname | institution | authname | role |
| userA | Kupuhipa1 | test01@example.com | Pete | Mc | mahara | internal | member |
When I log in as "userA" with password "Kupuhipa1"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio" from Main menu
And I click on "Help"
And I should see "A page contains a selection of artefacts"
And I should see "A collection is a set of pages that are linked to one another and have the same access permissions."
And I choose "Shared by me" in "Portfolio"
And I choose "Shared by me" in "Portfolio" from Main menu
And I click on "Help"
And I should see "When you have created portfolio pages and collections, you may wish to share them with others, e.g. to receive feedback on your work in form of comments."
And I choose "Shared with me" in "Portfolio"
And I choose "Shared with me" in "Portfolio" from Main menu
And I click on "Help"
And I should see "On this page you can list the most recently modified or commented on pages that have been shared with"
And I choose "Export" in "Portfolio"
And I choose "Export" in "Portfolio" from Main menu
# Note: The export page is not available if the export plugins is not installed and the zip command is not installed
And I click on "Help"
And I should see "You can export your portfolio to keep your files and content offline."
And I choose "Import" in "Portfolio"
And I choose "Import" in "Portfolio" from Main menu
And I click on "Help"
Then I should see "You can import your (or any valid Leap2a) portfolio from another Mahara site yourself."
......@@ -70,7 +70,7 @@ Background:
Scenario: Making sure that the max items per page drop down limits to correct amount of pages (Bug 1409369)
Given I log in as "userA" with password "Kupuhipa1"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio"
And I choose "Pages and collections" in "Portfolio" from Main menu
And I select "atoz" from "orderby"
And I scroll to the base of id "searchviews_submit"
And I press "searchviews_submit"
......@@ -81,9 +81,9 @@ Scenario: Making sure that the max items per page drop down limits to correct am
And I set the select2 value "A's Page 01, A's Page 02, A's Page 03, A's Page 04, A's Page 05, A's Page 06, A's Page 07, A's Page 08, A's Page 09, A's Page 10, A's Page 11, A's Page 12, A's Page 13, A's Page 14, A's Page 15, A's Page 16, A's Page 17, A's Page 18, A's Page 19, A's Page 20, A's Page 21, A's Page 22, A's Page 23, A's Page 24, A's Page 25, A's Page 26, A's Page 27, A's Page 28, A's Page 29, A's Page 30, A's Page 31, A's Page 32, A's Page 33, A's Page 34, A's Page 35, A's Page 36, A's Page 37, A's Page 38, A's Page 39, A's Page 40, A's Page 41, A's Page 42, A's Page 43, A's Page 44, A's Page 45, A's Page 46, A's Page 47, A's Page 48, A's Page 49, A's Page 50, A's Page 51" for "editaccess_views"
And I select "Public" from "accesslist[0][searchtype]"
And I press "Save"
And I follow "Logout"
And I log out
And I log in as "userB" with password "Kupuhipa1"
And I choose "Shared with me" in "Portfolio"
And I choose "Shared with me" in "Portfolio" from Main menu
And I click on "Advanced options"
And I click on "Select all"
And I select "title" from "sort"
......
......@@ -21,147 +21,153 @@ Given the following "users" exist:
Scenario: Checking menu items are available as a student (Bug 1467368)
Given I log in as "userA" with password "Kupuhipa1"
# Checking the main menu naviation headings
# Checking the main menu navigation headings
And I click on "Show Menu"
When I follow "Dashboard"
Then I should not see "Administration" in the "#main-nav" "css_element"
And I should not see "Site information" in the "#main-nav" "css_element"
Then I should not see "Administration" in the "#main-nav-admin" "css_element"
And I should not see "Site information" in the "#main-nav-admin" "css_element"
And I click on "Show Menu"
And I should see "Content" in the "#main-nav" "css_element"
And I should see "Portfolio" in the "#main-nav" "css_element"
And I should see "Groups" in the "#main-nav" "css_element"
# Checking the sub navigation in Content
When I follow "Content"
Then I should see "Profile" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Profile pictures" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Files" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Journals" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Résumé" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Plans" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Notes" in the "#sub-nav" "css_element"
And I click on "Show Menu"
Then I should see "Profile" in the ".content" "css_element"
And I should see "Profile pictures" in the ".content" "css_element"
And I should see "Files" in the ".content" "css_element"
And I should see "Journals" in the ".content" "css_element"
And I should see "Résumé" in the ".content" "css_element"
And I should see "Plans" in the ".content" "css_element"
And I should see "Notes" in the ".content" "css_element"
# Checking the sub navigation in Portfolio
When I follow "Portfolio"
Then I should see "Pages and collections" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Shared by me" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Shared with me" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Export" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Import" in the "#sub-nav" "css_element"
And I click on "Show Menu"
Then I should see "Pages and collections" in the ".myportfolio" "css_element"
And I should see "Shared by me" in the ".myportfolio" "css_element"
And I should see "Shared with me" in the ".myportfolio" "css_element"
And I should see "Export" in the ".myportfolio" "css_element"
And I should see "Import" in the ".myportfolio" "css_element"
# Checking the sub navigation in Groups
When I follow "Groups"
Then I should see "My groups" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Find groups" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "My friends" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Find friends" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Institution membership" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Topics" in the "#sub-nav" "css_element"
And I click on "Show Menu"
Then I should see "My groups" in the ".groups" "css_element"
And I should see "Find groups" in the ".groups" "css_element"
And I should see "My friends" in the ".groups" "css_element"
And I should see "Find friends" in the ".groups" "css_element"
And I should see "Institution membership" in the ".groups" "css_element"
And I should see "Topics" in the ".groups" "css_element"
Scenario: Checking menu items are available as site staff (Bug 1467368)
Given I log in as "userB" with password "Kupuhipa1"
Then I should not see "Administration" in the "#main-nav" "css_element"
# The one major difference a site staff has is site info link that leads to other links
When I follow "Site information"
And I click on "Show Administration Menu"
And I follow "User search"
And I click on "Show Administration Menu"
And I follow "Site statistics"
And I click on "Show Administration Menu"
Then I follow "Institution statistics"
Scenario: Checking menu items are available as Admin User (Bug 1467368)
Given I log in as "admin" with password "Kupuhipa1"
# checking the sub navigation in Administration
When I follow "Administration"
Then I should see "Admin home" in the "#main-nav" "css_element"
And I should see "Configure site" in the "#main-nav" "css_element"
And I should see "Users" in the "#main-nav" "css_element"
And I should see "Groups" in the "#main-nav" "css_element"
And I should see "Institutions" in the "#main-nav" "css_element"
And I should see "Extensions" in the "#main-nav" "css_element"
# Checking the sub naviation in Admin home
When I follow "Admin home"
Then I should see "Overview" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Register" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Site statistics" in the "#sub-nav" "css_element"
# Checking the sub naviation in Configure site
When I follow "Configure site"
Then I should see "Site options" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Static pages" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Menus" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Networking" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Licenses" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Pages and collections" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Share" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Files" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Cookie Consent" in the "#sub-nav" "css_element"
# Checking the sub naviation in Users
When I follow "Users"
Then I should see "User search" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Suspended and expired users" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Site staff" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Site administrators" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Export queue" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Add user" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Add users by CSV" in the "#sub-nav" "css_element"
# Checking the sub naviation in Groups
When I follow "Groups (Administer groups)"
Then I should see "Administer groups" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Group categories" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Archived submissions" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Add groups by CSV" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Update group members by CSV" in the "#sub-nav" "css_element"
# Checking the sub naviation in Institutions
When I follow "Institutions"
Then I should see "Institutions" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Static pages" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Members" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Staff" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Administrators" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Admin notifications" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Profile completion" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Pages and collections" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Share" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Files" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Statistics" in the "#sub-nav" "css_element"
And I should see "Pending registrations" in the "#sub-nav" "css_element"